logo

+38 (096) 677-00-71

+38 (073) 677-00-71

+38 (050) 677-00-71

Вигідні умови співпраці для оптових клієнтів
Співпрацюємо з дизайнерами, проектними та будівельними організаціями
Оптовий і роздрібний продаж освітлювальних приладів

Зовнішня реклама з підсвічуванням: види, нюанси, особливості монтажу

Зовнішня реклама з підсвічуванням: види, нюанси, особливості монтажу

  Яскраві фасади, неонові вивіски, рухомі рядки, об'ємні конструкції, що світяться... очі розбігаються від різноманіття. Здається, Нью-Йоркський Times Square перемістився на вулицю вашого міста. Ми можемо допомогти бути у «тренді» та створити унікальне світлове рішення для вашого бізнесу! Що використовуватимемо: світлодіодну стрічку, модулі чи неон? Давайте розбиратися разом.

  •  Рухомі рядки.

  Даний варіант зовнішньої реклами підходить для тих, хто хоче донести багато інформації при відсутності місця під рекламу. Збираємо конструкцію з декількох модулів Р10 розміром 320х160мм, за допомогою спеціального контролера задаємо текст, зображення або анімацію та отримуємо рядок або повноцінний екран.

  •  Вивіска з Led підсвічуванням.

  Як правило, такий вид реклами виготовляється на металевому каркасі з використанням об'ємних акрилових літер. Усередині встановлюються вологозахищені світлодіодні модулі (кластери).
Кожен світлодіодний модуль, купити який пропонує наша компанія, має переваги:
o Економічність, завдяки низькому енергоспоживання;
o довговічність - служать довгий час без заміни лампочок;
o універсальність - можуть застосовуватися в різних сферах, для місцевої підсвітки, декоративного освітлення або як його основне джерело.
o Величезний вибір варіантів: одинарні/подвійні або потрійні, COB-модулі, торцеві, одноколірні, кольорові або RGB, список можна продовжувати.

  Справжній тренд останніх років, і це цілком зрозуміло. Стильний напис, контурне підсвічування або яскравий логотип стануть справжньою прикрасою кав'ярні, салону краси, ресторану або магазину.
  Саме Лед-неон 6х12мм має широку палітру кольорів та кратність порізки 10 або 25мм, тому за його допомогою можна відтворити будь-який шрифт чи форму.

  Деякі виробники реклами її встановлюють у вивіски. Ми не рекомендуємо ставити такі вивіски на вулиці, оскільки попадання вологи чи конденсату може несприятливо позначитися на їхній довговічності.
До того ж краще використовувати стрічки S-type, які можна перегинати під 90°.
  Стрічки 12 і 24В підходять для внутрішнього підсвічування вітрин, стелажів, барних стійок, інсталяцій або як основне освітлення.
Стрічка 220В у щільному силіконі більш гармонійна для підсвічування фасадів, а щільний силіконовий корпус забезпечує захист діодів від зовнішніх факторів.

  І так, якому виду підсвічування віддати перевагу? Кожен з перерахованих варіантів має свої переваги, особливості монтажу та експлуатації + для них потрібні блоки живлення (які також представлені в нашому магазині.)

  Немає універсального рецепту, є величезний вибір варіантів і ваш індивідуальний проект, під який наші фахівці підберуть найкращий варіант!
 

Зовнішня реклама з підсвічуванням: види, нюанси, особливості монтажуЗовнішня реклама з підсвічуванням: види, нюанси, особливості монтажу

Товари зі статті