logo

+38 (096) 677-00-71

+38 (073) 677-00-71

+38 (050) 677-00-71

Вигідні умови співпраці для оптових клієнтів
Співпрацюємо з дизайнерами, проектними та будівельними організаціями
Оптовий і роздрібний продаж освітлювальних приладів

Підсвітка фасаду світлодіодною стрічною Led-One

Підсвітка фасаду світлодіодною стрічною Led-One

Підсвітка фасаду будинку несе в собі 2 функції, перша з яких – забезпечення додаткового освітлення будинку, а друга – естетична. Які освітлювальні прилади обрати, щоб одночасно виконати ці 2 задачі?
Серед великої кількості варіантів джерел світла, представлених в асортименті магазину Led-One, наші замовники обрали найбільш оптимальний  - світлодіодну стрічку 220V.
Чому саме стрічка на 220в, а не прожектори, вуличні світильники чи навіть Led-лєнта на 12В?
По-перше: Світлодіодна стрічка 220В герметична. Це дозволяє її монтаж на вулиці.
По-друге: саме цю стрічку можна підключати однією лінією довжиною до 100м без поступового загасання. В даному проекті підключалось майже 80м, що унеможливлює використання тут стрічок на 12 чи 24в від одного джерела живлення.
До того ж, стрічка, встановлена на висоті 3,5м дає рівномірне, розсіяне тепле світло, що створює приємну та затишну атмосферу у вечірній час.
Маєте сумніви при виборі фасадного освітлення? Спеціалісти нашої компанії допоможуть вам в індивідуальному підборі освітлювальних приладів. Ми зважаємо на усі деталі та особливості саме Вашого запиту, і підбираємо найбільш вдалий. Звертайтесь в магазин Led-One для підбору найкращого освітлення від по цінам від виробника!
 

Підсвітка фасаду світлодіодною стрічною Led-One

Товари зі статті