logo

+38 (096) 677-00-71

+38 (073) 677-00-71

+38 (050) 677-00-71

Вигідні умови співпраці для оптових клієнтів
Співпрацюємо з дизайнерами, проектними та будівельними організаціями
Оптовий і роздрібний продаж освітлювальних приладів

Антитренди освітлення: основні помилки 2021 року

Антитренди освітлення: основні помилки 2021 року

Ми звикли до того, що ремонт робиться 1 раз і на тривалий час, тому тренди в світі дизайну інтер'єру більш статичні, ніж, наприклад, одяг. Частково це твердження вірне, але зміни відбуваються і те, що 5 років тому було на вершині популярності, сьогодні виглядає не актуальним. Давайте обговоримо антітренди освітлення 2021 року, про які ще кілька років тому мріяв практично кожен!

  • Антитренд №1.

 Багато світильників в стилі лофт.
Цей стиль протягом останніх 10 років завоював серця багатьох. Кафе, ресторани, бари, готелі, квартири й цілі будинки активно облаштовувалися в кращих традиціях: бетонні стіни, цегла, метал в фурнітурі та освітлювальних приладах. (Детальніше можна почитати в нашій статті ). Стиль продовжує користуватися популярністю, але багато дизайнерів сьогодні віддають перевагу мінімалізму в інтер'єрі.


Що ми пропонуємо? Якщо вам подобається стиль лофт - Не перенасичуйте простір його елементами. Вибираючи світильники, зверніть увагу на однотонні чорні варіанти, залишивши класичне поєднання «чорний + мідь» в минулому.

 

 

 

  • Антитренд №2.

Складні форми освітлювальних приладів.
У гонитві за люстрою або світильником незвичайної форми можна не правильно розставити акценти в приміщенні. Не забувайте, що люстра в першу чергу - джерело світла, і тільки потім - доповнення інтер'єру.

Сучасне рішення - smart світильник з пультом керування. Лаконічно, практично та максимально сучасно.

 

 

 

 

 

  • Антітренд №3.

Вбудовувані світильники з декором.
Кристали Swarowski, різнобарвне скло, блискітки та інші атрибути стилю «дорого-багато» рекомендуємо залишити в 2000х. Краще рішення для стелі з отворами під вбудовані світильники - мультирозмірні світильники в білому кольорі. Максимум якісного світла, зручність монтажу / демонтажу, а також можливість легкої заміни застарілих світильників без хвилювань, що світильник не влізе в отвір. Зсувні кліпси кріплення вирішують цю проблему.

  • Антитренд №4.

Кольорове підсвічування стелі.
Незважаючи на великий вибір світлодіодної стрічки в нашому магазині, ми радимо зупинити свій вибір на традиційних кольорах світлодіодної стрічки: теплому (3000К), нейтральному (4000) або холодному білому (6000К).
Кольорові варіанти більш доречні для тематичних закладів. Якщо бажання встановити кольорову підсвітку все ж не вгамувати - зверніть увагу на новинку - світлодіодну стрічку RGB + W з можливістю вибору як кольорового, так і білого.

 

  • Антитренд №5.

Люстра, світильники і торшери однієї серії.
Так само, як і в ювелірній галузі, в підборі освітлювальних приладів сьогодні рекомендується сміливість і політ фантазії, поєднання фактур і дизайну. Пробуйте, не бійтеся експериментувати, проявляти креатив і реалізовувати свої бажання при облаштуванні будинку своєї мрії.
Користуйтеся додатками, розвивайте в собі «надивленість» за допомогою фото в Pinterest та Instagram, але не ігноруйте  порад професійних дизайнерів.

 


Вибирайте освітлювальні прилади в спеціалізованих магазинах, які дають гарантію на товар і в будь-який момент зможуть зробити заміну, якщо щось вийшло з ладу.
Інтернет-магазин Led-One з радістю допоможе вам із вибором освітлювальних приладів під ваш індивідуальний запит! Будемо раді вам допомогти!