logo

+38 (096) 677-00-71

+38 (073) 677-00-71

+38 (050) 677-00-71

Вигідні умови співпраці для оптових клієнтів
Співпрацюємо з дизайнерами, проектними та будівельними організаціями
Оптовий і роздрібний продаж освітлювальних приладів

Ультратонкі блоки живлення: переваги і недоліки

Ультратонкі блоки живлення: переваги і недоліки

Ваш ремонт вже підходить до фінальної стадії і тут з'ясовується, що під блок живлення для лед світлодіодної стрічки забули залишити місце або блок не влазить в нішу! Що ж робити? Адже це необхідний елемент підключення 12-вольтової стрічки до мережі 220 Вольт! Вихід знайдено! Це - компактний блок живлення для світлодіодної стрічки від виробника Led-One в корпусі Ultra Slim.

Ці блоки живлення за своїми технічними характеристиками практично не відрізняються від аналогів - перфорованих або блоків живлення для світлодіодної стрічки slim.

Блоки живлення Led-One Ultra Slim представлені в таких моделях:

  • US-24 з потужністю 24W і струмом на виході 2А
  • US-36 з потужністю 36W і струмом на виході 3А
  • US-60 з потужністю 60W і струмом на виході 5А
  • US-72 з потужністю 72W і струмом на виході 6А

Корпуси блоків живлення виготовлені з металу зі ступенем захисту від пилу / вологи IP20. Звідси робимо висновок, що їх потрібно монтувати в сухих і добре вентильованих приміщеннях.

Головна і найбільш яскрава особливість ультратонких блоків живлення, це, звичайно, їх розмір. Блоки мають витягнуту прямокутну форму із шириною та висотою 16мм, що вигідно відрізняє їх від інших джерел живлення.

Візьмемо для порівняння габарити найбільш популярної моделі - блоку живлення 60W 5A в 4х типах корпусу: перфорації, серії Proseries, корпусі Slim і Ultra Slim.

  • Блок живлення 12В 60W в перфорованому корпусі 110х80х35мм
  • Блок живлення для світлодіодної стрічки 60W Proseries 170х33х23мм
  • Блок живлення для світлодіодної стрічки 60W slim 160х40х28мм
  • Блок живлення для світлодіодної стрічки Ultra slim 60W 289х16х16мм.

Різниця в розмірах очевидна! Блок живлення для світлодіодної стрічки ультратонкий 60W відрізняється від інших моделей, при цьому він зберіг усі властивості і необхідні елементи для повноцінної і довгострокової роботи. Як підібрати ультратонкий блок живлення до світлодіодним стрічки? Формула розрахунку потужності блоку живлення для стрічки led має деякі відмінності: Потужність 1м лед стрічки х довжина стрічки + 50% запасу на випадок перепаду напруги.

(Як підбирати блоки живлення інших моделей можна почитати тут)

Скільки коштує блок живлення для світлодіодної стрічки Led-One Ultra Slim?

Представлені в асортименті магазину Led-One блоки живлення відповідають заявленим характеристикам, мають офіційну гарантію, виробляються з якісних комплектуючих, мають захист від стрибків напруги. Саме від цього залежить ціна блоку живлення для світлодіодної стрічки.

Зараз у Вас є унікальна можливість купити блок живлення для світлодіодної стрічки в Одесі і інших містах України зі знижкою 10%. Так само на сайті діє постійна акція - безкоштовна доставка на суму понад 1000 грн.

Блок живлення ultra slim для світлодіодної стрічки купити в Одесі можна в нашому магазині за адресою: Старокінний ринок, вул. Ідеальна ДП-58.

У разі виникнення складнощів із вибором блоку живлення або освітлювальних приладів звертайтеся до наших менеджерів. Ми допоможемо швидко і якісно підібрати освітлювальні прилади під ваш індивідуальний запит!

Товари зі статті