logo

+38 (096) 677-00-71

+38 (073) 677-00-71

+38 (050) 677-00-71

Вигідні умови співпраці для оптових клієнтів
Співпрацюємо з дизайнерами, проектними та будівельними організаціями
Оптовий і роздрібний продаж освітлювальних приладів

Підсвічування світлодіодною стрічкою баштового крана

Підсвічування світлодіодною стрічкою баштового крана

Фахівці компанії Led-One люблять кидати виклик самі собі і з задоволенням реалізовують складні і нестандартні задачі. Одна з них - організація підсвічування стріли баштового крана світлодіодною стрічкою на 220 в.

Підсвітити подібний об'єкт можна було світлодіодними стрічками 2-х видів: лід стрічкою на 12V і світлодіодною стрічкою 220В. Вибір був зроблений саме на користь 220-вольтової стрічки.

У даній ситуації саме використання світлодіодної стрічки для зовнішнього освітлення 220 В впоралося з поставленим завданням - яскравою, безперервною лінією підсвічування холодного білого кольору на великій висоті.

За рахунок щільного якісного силікону така стрічка не боїться впливу природних факторів - дощу, снігу, туману, а так само стійко витримує зміни температури, характерної для нашого клімату.

Ще однією зручною особливістю обраної замовником LED стрічки Led-One 220V 5730-120 8W 6000К стала відсутність перетворювачів 220 в 12 для світлодіодної лентиілі блоків живлення. Для такого типу стрічки застосовується кабель живлення (випрямляч), який стабілізує роботу стрічки і перешкоджає її «мерехтіння». До 1-го випрямителю можна підключити до 100м світлодіодної стрічки 220в.

Така світлодіодна стрічка має широкий спектр застосування за рахунок своєї ступеня захисту від вологи і пилу, тому її можна встановлювати і на вулиці, іможно поставити світлодіодну стрічку в акваріум на 220 вольт. Крім зовнішнього монтажу деякі вважають за краще встановлювати світлодіодну стрічка 220 вольт в натяжна стеля. Це найбільш актуально в приміщеннях з підвищеною вологістю - ванних кімнатах, басейнах. Для сухих, добре вентильованих приміщень найкращим рішенням стане стрічка на 12 вольт з блоком живлення.

Якщо Ви сумніваєтеся, який тип світлодіодної стрічки вибрати - фахівці компанії Led-One з радістю вам допоможуть з підбором. У нашому магазині в м Одеса, а так само на сайті представлений великий вибір освітлювальної продукції, і зокрема, товарів для підсвічування. Будемо раді бачити Вас нашими клієнтами!

Товари зі статті