logo

+38 (096) 677-00-71

+38 (073) 677-00-71

+38 (050) 677-00-71

Вигідні умови співпраці для оптових клієнтів
Співпрацюємо з дизайнерами, проектними та будівельними організаціями
Оптовий і роздрібний продаж освітлювальних приладів

Вивіска з підсвічуванням для магазину

Вивіска з підсвічуванням для магазину

«Зустрічають по одягу» - саме цим багаторічним твердженням керуються відвідувачі будь-якого магазину, салону краси, бізнес-центру та інших місць поряд із відгуками та рекомендаціями.

Погодьтеся, стильний, відремонтований фасад із привабливою вивіскою, чистими вікнами виглядає набагато привабливіше, ніж без.

Тому, наш магазин Led-One, пропонуючи своїм клієнтам товари для підсвічування, зробив собі світлодіодну вивіску з використанням лед модулів. Так би мовити, найкраща реклама товару - це його безпосереднє використання в особистих цілях.

Макет, виробництво та монтаж ми довірили професіоналам-рекламникам, надавши їм світлодіодні модулі.

У вивісці була використана модель потужністю 1,5W IP65 12V з холодним кольором . Зверніть увагу, при використанні якісного акрилу, лед модуль з лінзою купольної форми світить суцільним світлом, що «заливає», без точок і затемнених областей.

Так як led модулі 12 вольт, для підключення до мережі знадобився блок живлення, які ви можете придбати в нашому магазині. В нашому випадку, це модель Led-One Poseries 250W для внутрішньої установки (блок встановлено всередині магазину). Під ваш запит потужність і тип блоку живлення буде визначатися індивідуально, залежно від кількості світлодіодів, що підключаються, і місця його монтажу.

Спеціалісти нашої компанії з радістю допоможуть вам з підбором будь-яких освітлювальних приладів відповідно до вашого індивідуального запиту!

Вивіска з підсвічуванням для магазинуВивіска з підсвічуванням для магазинуВивіска з підсвічуванням для магазину

Товари зі статті